Jak usunąć kampanię?

Wejdź na pulpit kampanii i kliknij "Kampania" w menu po lewej stronie. Jeżeli jesteś jedynym użytkownikiem kampanii, pojawi się guzik "Usuń". Usunięcie kampanii to akcja nieodwracalna, która wymaże z naszych serwerów wszystko, łącznie z obrazami.

Powrót do FAQ