Hoe kan ik een campaign verwijderen?

Ga naar je campaign dashboard en klik op 'Campaign' in het linkermenu. Er verschijnt een campaign knop "Verwijderen" als je het laatste lid van de campaign bent. Het verwijderen van een campaign is een permanente actie waarbij alle gegevens die op onze servers zijn opgeslagen, inclusief afbeeldingen, worden verwijderd.

Ga terug naar de FAQ