Hogyan tudom törölni a kampányomat?

Navigálj a kampány főoldalára, majd kattints a "Kampány" gombra a baloldali menüsoron. Egy "Eltávolítás" gomb jelenik meg amennyiben te vagy az egyetlen tagja az adott kampánynak. A kampány törlése végleges, amely a kampány minden tárolt adatát is törli, beleértve a képeket is!

Vissza a GYIK-hez