Ako môžem kampaň zmazať?

Na nástenke tvojej kampane klikni na "Kampaň" v ľavom menu. Ak si posledným členom kampane, objaví sa tlačidlo "Zmazať". Zmazanie kampane je nevratná akcia, ktorá zmaže z našich serverov všetky údaje, vrátane obrázkov.

Späť na FAQ